Tudorel Toader a atacat cu mârșăvie șefa Curții Supreme în a doua zi de Crăciun! Oamenii ca el lar scuipa și pe Dumnezeu dacă ar putea!

Toader

Nenorocitul care conduce ministerului Justiției, Tudorel Toader, a lansat atacuri și ironii la adresa Cristinei Tarcea, președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție. Toate acestea au fost pe tema suspendării pedepselor ca urmare a deciziei CCR în cazul constituirii completurilor de cinci judecători. Prin atacurile sale, Tudorel Toader sugerează că Tarcea este responsabilă de situația creată. Mai mult, Toader comentează ironic că speră că aceasta nu își va anunța demisia de onoare prea curând.

”Așteptăm să vedem ce ne va spune președinta ICCJ despre suspendarea executării pedepselor pentru Udrea, Bica, Șova….etc…etc, suspendare dispusă de către instanțele de judecată în urmă deciziei CCR privind nelegalitatea constituirii completelor de cinci judecători? PS: Sper să ne spună că procesele vor fi rejudecate cu respectarea legii; Sper să “nu ne spună” că își da demisia “de onoare”!”, a scris pe Facebook, ministrul Justiției.

Duminică, atunci când a intervenit la Antena 3 și a fost întrebat despre opinia sa despre fosta șefă a Înaltei Curți Livia Stanciu, ce este în prezent judecător la CCR, și dacă actuala președintă a Instanței Supreme, Cristina Tarcea, ar trebui să își piardă funcțiile, Tudorel Toader a comentat că fiecare este responsabil de acțiunile sale, în limitele Constituției. Acesta a mai adăgat că exclude complet varianta în care ar fi fost vorba despre o eroare de interpretare a legii în alcătuirea completurilor de cinci judecători și susține că aceea a fost ”o sfidare”.

Decizia Curții Constituționale privind completurile de cinci judecători de la instanța supremă a făcut ca mai mulți avocați ai persoanelor condamnate să depună contestaţii pentru anularea sentinţelor. Până acum au fost date decizii de suspendare a executării pedepselor pentru fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, fostul senator și ministru al Marilor Proiecte Dan Șova, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, fostul ministru al Energiei Constantin Niță, fostul procuror-șef DIICOT Alina Bica, fostul șef ANAF Șerban Pop, Tudor Breazu și omul de afaceri Horia Simu. Toți au fost eliberați din închisoare.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts