Tabloul lui Dragnea înlocuit cu cel al lui Dăncilă la PSD Constanţa. Felix Stroe: La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi, la PSD, preşedintele ales de Congres

Rovana-Plumb-Viorica-Dancila-Felix-Stroe

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a explicat vineri înlocuirea tabloului lui Liviu Dragnea cu cel al Vioricăi Dănciă în sediul filialei spunând că este vorba despre cultura instituţională: „La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi, la PSD, preşedintele ales de Congres”.

Felix Stroe a organizat, vineri, o conferinţă de presă, iar cu acest prilej jurnaliştii au remarcat că pe perete a fost înlocuit tabloul cu Liviu Dragnea cu cel cu Viorica Dăncilă. Liderul PSD Constanţa susţine că la fiecare partid trebuie să fie portretul preşedintelui formaţiunii politice respective, relatează News.ro.

„În fiecare sediu judeţean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP este cultură instituţională să fie portretul preşedintelui. Noi ni l-am ales la Congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi, la PSD, preşedintele ales de Congres este… a fost domnul Dragnea, a fost alt congres şi a ales pe doamna Viorica Dăncilă. (…) De ce este obedienţă? De ce este altceva? Statutul PSD este al nostru şi pentru noi este obligatoriu, preşedintele este ales de Congres şi trebuie să ştie fiecare membru de partid de la Partidul Social Democrat cine e preşedinte”, a explicat Felix Stroe.

El a precizat că este vorba de cultură instituţională şi nu de obedienţă.

„Vorbim de cultură instituţională, nu de obedienţă. Şi daţi-ne voie ca la PSD în sediul judeţean să fie portretul preşedintelui ales de Congres. Nouă nu ne este ruşine la PSD cu doamna preşedinte Viorica Dăncilă”, a precizat Stroe.

Foto: Viorica Dăncilă, Rovana Plumb, Felix Stroe / Sursa: G4Media.ro

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts