Românii îi “întorc” urările de sărbători lui Carmen Dan: “Să aveţi din belşug apă şi gaze. Gaze în ochi şi apă în haine!”

Carmen Dan(MAI)

Carmen Dan a reuşit să stârnească indignare pe Facebook, după ce le-a urat românilor, de Crăciun, să fie mai răbdători, mai toleranţi, şi să “îndrăznească” să creadă. “Îndrăzneşte să crezi” fiind sloganul PSD-ului.

Ministrul de Interne a scris pe pagina sa de socializare: “Îndrăzneşte să crezi, române! Despre asta este Crăciunul… Despre credinţă, despre iubirea aproapelui, despre smerenie şi dăruire. Eu cred în oameni, cred că putem fi mai răbdători, mai toleranţi şi, poate, ceva mai dispuşi să discernem binele de rău şi adevărul de minciună”. Acesta a reușit să stârnească indignarea celor care n-au uitat momentul 10 august, când Jandarmeria a spulberat cu gaze lacrimogene, tunuri cu apă şi lovituri protestul Diasporei.

Redăm câteva dintre comentarii:

Daniel o ironizează pe Carmen Dan: “Vai, doamna Carmen, mi-au dat lacrimile (o fi de la gaze?)!!!!”.

Adrian îi urează ministrului: “Mulţumim muult duamna Carmen! Salutări sincere de la cei 100.000 din Piaţă care nu v-au făcut plângeri penale. Ceilalţi 500, probabil, vă doresc ca procurorii să vă aibă în pază”.

Teodor îi dă cea mai bună replică: “Să aveţi din belşug apă şi gaze. Gaze în ochi şi apă în haine”.

Eugen merge și mai departe: “Câtă ipocrizie. Să vii şi să îndemni românii să creadă în cine? În voi, nişte tâlhari, criminali. Ne ceri să fim mai toleranţi? Nu v-ar mai răbda pământul de nenorociţi şi slugi analfabete ce sunteţi voi. cu voi, care de doi ani tocaţi poporul ăsta, îl secaţi de orice resursă de optimism, vreţi să fim toleranţi?”.

Ioan o întreabă ironic: “Cucoană, sigur nu te droghezi? În ce să credem, în gaze şi bastoane?”.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts