Niciun analfabet PSD nu mai ramane in institutii. Premierul anunta concursuri de angajare cu camere de luat vederi, „ca la bacalaureat”

Niciun analfabet PSD nu mai ramane in institutii. Premierul anunta concursuri de angajare cu camere de luat vederi, „ca la bacalaureat”

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, ca in toate institutiile publice vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor „ca la bacalaureat”, cu camere de luat vederi.

„Am anuntat ca vom face depesedizarea administratiei, am inceput. Blocam concursurile organizate pe ultima suta de metri. Ce se face se poate desface foarte repede. Trebuie o reconstructie institutionala, in functie de nevoile reale ale cetatenilor si, evident, angajarea oamenilor pe baza de competente”, a spus Orbanm intr-un interviu la B1 TV.

”PSD a incercat sa-ti fixeze in functii oamenii prin concursuri organizate pe ultima suta de metri. Acum intelegeti de ce au boicotat plenul? Mai aveau de inchis multe socoteli. Sa mai toace niste hartii la tocator, sa-si mai aranjeze din treburi.

Nu se asteptau ca Guvernul sa treaca asa repede. PSD a mai sperat sa mai intarzie investirea Guvernului, sa isi faca jocurile. Vom reorganzia ministerele, iar clientela politica va disparea”, a mai aratat premierul Orban.

El a anuntat organizarea a doua audituri, unul intern si unul extern, pentru functionarea si reorganizarea Executivului.

”Prima parte a auditului va fi organizat intern, care va sta la baza hotararilor noi ale Guvernului. De asemenea, vom declansa si un audit extern pentru a identifica cele mai bune forme de organizare pentru ca vreau o reducere a numarului de autoritati din subordinea Guvernului”, a mai declarat Orban.

Ludovic Orban a anuntat apoi ca viitoarele concursuri vor fi organizate transparent, iar la probele orale vor fi montate ”camere de luat vederi ca la Bacalaureat”.

Ultimile știri

ULTIMELE ARTICOLE FACEBOOK

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Urmați-ne

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts