Manda, ironii la adresa preşedintelui: L-a nominalizat pe Orban pe principiul “ştie bătaie, că a mai luat”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Screen Shot 2020-02-16 at 5.30.14 PM

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a reiterat joi, ideea că partidul său nu va vota noul Guvern Orban şi s-a lansat în ironii acide la adresa nominalizării lui Orban de către Iohannis pentru funcţia de premier, din care abia a fost dat jos de majoritatea coagulată în jurul PSD.

„L-a nominalizat pe principiul ‘ştie bătaie că a mai luat’, se aşteaptă să aibă parte de aceeaşi ‘majoritate’, de 261 de voturi. Nu se aşteaptă nici preşedintele ca domnul Orban să fie votat a doua oară.

Decizia de a sesiza CCR nu-mi revine mie. Noi vom avea luni un CEx şi vom decide paşii care sunt de urmat. Orban să vină în faţa Parlamentului şi să explice cum a guvernat în aceste trei luni, să-i convingă dacă merită”, a declarat Manda, citat de Aktual24.ro.

Declaraţiile lui Manda vin în contextul în care preşedintele Iohannis l-a nominalizat, joi seara, pe Ludovic Orban pentru funcţia de prim-ministru.

Merită menţionat faptul că preşedintele Iohannis a precizat şi că prima sa opţiune în situaţia actuală rămâne întoarcerea la electorat, respectiv alegerile anticipate şi că a prezentat această opţiune partidelor la consultări. Şeful statului a transmis că unele partide au fost de acord, altele urmează să aibă consultări interne şi că, până atunci, este cazul să se facă următorul pas, respectiv desemnarea noului premier în persoana lui Ludovic Orban.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu coutatile 

Primește cele mai noi știri

Abonează-te acum pentru știri reale

Pentru românii de către români