Klaus Iohannis: ”PSD este motivul pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult și mai bine”

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, duminică, la Sibiu, PSD este motivul pentru care România nu s-a desprins complet de comunism și nu s-a dezvoltat mai mult.

Explicându-și alegerea sloganului de campanie, ”Pentru o Românie normală”, Klaus Iohannis a afirmat că acesta corespunde dorinței românilor. ”Ce ne ține, cine ne încurcă de 30 de ani? De ce după 30 de ani de când spunem că oficial am scăpat de comunism, nu avem  impresia că am scăpat și de comuniști?”, a spus Iohannis.

”Nu pot să nu spun motivul pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult și mai bine. România a încercat, dar motivul pentru care nu a scăpat de tot de comunism, acest motiv se numește PSD. De asta suntem în război politic fiindcă noi și cu celalte partide din opozițe suntem de partea românilor și suntem pentru normalitate”, a continuat președintele.

Președintele a făcut aceste declarații la gala ”Femeile liberale premiază excelența”, desfășurată la Sibiu, unde șefului statului i s-a decernat premiul ”Victoria normalității”.

Ultimile știri

ULTIMELE ARTICOLE FACEBOOK

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Urmați-ne

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts