Juncker l-a felicitat pe Ludovic Orban: ”Sunt convins că spiritul de la Sibiu va continua să vă inspire acțiunile viitoare”

Juncker l-a felicitat pe Ludovic Orban ”Sunt convins că spiritul de la Sibiu va continua să vă inspire acțiunile viitoare”

Președintele în exercițiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru desemnarea ca prim-ministru și i-a transmis convingerea sa că va acționa după ”spiritul de la Sibiu”, trimitere la reuniunea informală a Consiliului European care a avut loc la Sibiu, pe 9 mai.

”Aş dori să vă transmit caldele mele felicitări pentru numirea dumneavoastră în funcţia de prim-ministru al României. Vă doresc tot binele în încercarea dumneavoastră de a soluţiona provocările care vă stau în față, de la intensificarea creşterii economice durabile a ţării dumneavoastră până la ghidarea de valorile noastre europene comune”, i-a transmis Juncker noului șef al guvernului de la București.

”Sunt convins că spiritul de la Sibiu şi dorinţa noastră pentru o Europă mai puternică acasă şi peste hotare vor continua să vă inspire acţiunile viitoare”,  se mai spune în scrisoarea al cărui text Juncker l-a postat pe contul său de Twitter.

Și președintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis marți dimineață, în limba română, felicitări liderului PNL, Ludovic Orban, pentru numirea în funcția de prim-ministru, exprimându-și speranța că guvernul liberal va avea un rol pozitiv ”în sprijinul interesului șii unității europene”.

Foto: Jean-Claude Juncker/ Facebook

Ultimile știri

ULTIMELE ARTICOLE FACEBOOK

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Urmați-ne

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts