Încă o umilinţă pentru Dăncilă în SUA: Vicepreşedintele Mike Pence şi-a anulat întâlnirea cu ea [surse]

Viorica Dancila

Viorica Dăncilă mai încasează o umilinţă. După ce secretarul american pentru Energie a uitat să spună că s-a întâlnit cu Dăncilă deşi a avut o întrevedere cu o delegaţie condusă de ea, mai nou, cea mai importantă întâlnire pe care premierul o avea în SUA ar fi fost anulată. Mai exact, vicepreşedintele SUA Mike Pence nu se va mai întâlni cu premierul Viorica Dăncilă, au declarate surse oficiale pentru Digi24.ro.

Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc miercuri, conform programului Vioricăi Dăncilă.

În aceste condiţii, Viorica Dăncilă ar vrea să renunţe la restul programului şi s-ar putea întoarce mai repede în ţară. Vizita premierului în SUA era programată să dureze până duminică, iar pe parcursul următoarelor zile programul său cuprindea întâlniri cu liderii comunităţii evreieşti, dar şi cu secretarul general adjunct al ONU. Vineri, Dăncilă mai avea programate: un interviu pentru New York Times şi o discuţie cu oamenii de afaceri din SUA.

Reamintim că vizita Vioricăi Dăncilă în SUA a stârnit ample critici, fiind catalogată drept una privată pe care premierul o face în goana pentru imagine. Iar faptul că aceasta şi-a început turneul în state printr-o întâlnire cu primarul din Jersey n-a fost de natură să o ajute pe Dăncilă.

Dar cea mai mare lovitură de imagine Dăncilă a primt-o după ce secretarul american pentru Energie, Rick Perry a postat mai multe poze pe Twitter după întâlnirea cu premierul şi delegaţia care a însoţit-o, însă a uitat să o menţioneze şi pe Viorica Dăncilă, fiind numit doar ministrul de externe, Ramona Mănescu.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts