Fostul ministru face declarații după ce a ieșit din închisoare. Dragnea e cu statul paralel, Udrea e cu puterile oculte.

Elena Udrea

După ce a fost eliberată din închisoare în baza unei decizii CCR venite în urma unei sesizări a premierului Dăncilă, Elena Udrea a lansat acuzaţii la adresa DNA, SRI şi Înaltei Curţi, pe care le-a acuzat că îi “execută” pe duşmanii “puterii oculte”.

Eliberată din închisoare în Ajun de Crăciun, în baza celebrei decizii pronunţate de CCR după o sesizare a Vioricăi Dăncilă, Elena Udrea a făcut declaraţii la Antena 3, unde s-a plâns că a fost ţinta unui abuz. Întrebată dacă are de gând să se întoarcă în ţară, Udrea a declarat: „Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume, ci pentru că era evident şi acum e evident, cu tot ce s-a întâmplat, cu această decizie a Curţii Constituţionale care a desfiinţat atâtea hotărâri ale ÎCCJ, printre care şi a mea şi a Alinei Bica. E clar că am avut dreptate şi că am fost ţintele unui abuz în ţara noastră. Vom vedea ce se întâmplă, depinde foarte mult de ce se întâmplă şi în România”. Udrea nu s-a oprit aici însă, ci a continuat: „Ca urmare a deciziei CCR, nu aveau de ales. Dar faptul că trei ani de zile s-au făcut aceste abuzuri, faptul că s-a încălcat legea şi s-au format aceste complete de judecată, prin faptul că preşedintele acestui complet era numit întotdeauna fie preşedintele Înaltei Curţi, fie adjunctul, era evident că erau complete de comandă. Dacă nimereai pe culoar, aşa cum am nimerit eu, spre exemplu, nu aveai nicio şansă la o judecată corectă. Nu aveam cum să fiu judecată corect cu Ionuţ Matei, în completul meu de judecată, sau cu doamna Simona Popescu. Iar lucrul acesta a fost constatat în mod absolut curajos de CCR. Eu mă bucur că în cazul meu întâi s-a dat un termen de 28 ianuarie. Gândiţi-vă ce abuz.. să rămâi cu o hotărâre declarată nulă de CCR în arest încă o lună şi ceva, cât ar fi trebuit să rămân eu dacă nu se dădea un termen a doua zi după ce am avut această judecată. A doua zi, ca să se pună în acord cu alte cereri făcute în dosarul Gala Bute, am fost şi eu judecată şi mi s-a suspendat sentinţa penală. În felul acesta am putut să fiu eliberată şi acum să fiu acasă, chiar în Ajun de Crăciun”.

Și nu în ultimul rând, fostul ministru a lansat câteva acuzaţii și contra DNA, SRI şi Înaltei Curţi, acuzându-le că “execută” prin dosare şi condamnări adversarii “puterii oculte” din România: „Acest sistem prin care adversarii puterii oculte din România sunt executaţi sau erau executaţi, şi anume un dosar creat la SRI, preluat de DNA-ul lui Kovesi şi apoi trimis la ÎCCJ, unde completurile de cinci judecători dădeau sentinţe la comandă, era un sistem foarte bine pus la punct în care adversarii sistemului ocult erau executaţi şi scoşi din joc, fără nicio şansă la o judecată corectă. Motivul era acesta… de a lăsa cale liberă sistemului condus multă vreme de Coldea, de Kovesi, de doamna Stanciu în strategia lor de a conduce România în mod ocult şi ilegal”.

Udrea a declarat, referitor la întoarcerea în România, că nu ştie exact când se va întâmpla acest lucru căci copilul ei nu are paşaport iar ea este “refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu.”

Vă reamintim că Elena Udrea a fost eliberată din închisoare în baza aceleiaşi decizii CCR care i-a scos de după gratii şi pe Dan Şova, Constantin Niţă şi Rudel Obreja. Mai exact, este vorba despre decizia privind nelegalitatea constituirii completurilor de 5 judecători, completurile devenind prioritate naţională după ce dosarul lui Liviu Dragnea a ajuns pe rolul unuia dintre ele. Sesizarea la CCR a fost făcută de Viorica Dăncilă.

Ultimile știri

ULTIMELE ARTICOLE FACEBOOK

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Urmați-ne

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow Us

Latest Posts